+372 53350500
E-R 9:00 - 16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO SUPER HEROES
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

LEGO® DC Batmobiil: Batman vs. Jokker tagaajamine (76224) paneb superkangelase tegevuse koos ikoonilise 1989. aasta Batmobiiliga alates 8-aastaste laste kätesse.

Batmani seiklused ratastel

See Batmobiili mängukomplekt äratab ellu 1989. aasta klassikalise filmi kogu draama ja põnevuse. Tõstetav katus võimaldab juurdepääsu sõiduki kokpitti ja juhiistmel on ruumi minifiguurile. Kui lapsed pööravad auto küljel asuvat juhtnuppu, tõusevad kaks sisseehitatud kahurit oma kohale. Väljalasketoru külge kinnitatud leegielement pöörleb, kui Batmobiil liigub, ja klapiga avanev pakiruum annab hoiuruumi kaasasolevale Batarang™-ile, harpuuni noolele ja käeraudadele. Komplektis on kaks minifiguuri – Batman ja Jokker – ning tarvikud, sealhulgas kiiver ja keep. Digitaalse lõbu lisamiseks saavad ehitajad intuitiivse rakenduse LEGO Builder abil komplekte sisse suumida, 3D-s pöörata ja enda edenemist jälgida.

  • Ikooniline1989. aasta Batmobiil – LEGO® DC Batmobiil: Batman vs. The Jokker tagajaamine (76224) äratab 1989. aasta klassikalise filmi draama ja põnevuse.
  • Minifiguurid ja palju muud – lisaks kokkupandavale 1989. aasta stiilis Batmobiil™-ile sisaldab komplekt Batman™-i ja Jokker™-i minifiguure ning tarvikuid, sealhulgas Batarang™-i, harpuuninoolt ja käeraudu.
  • Autentne tegevus – sõidukil on ligipääsetav kokpit Batman™-i minifiguuri jaoks, juhtseade, mis tõstab kaks kahurit oma kohale, klapitav pakiruum ja leekiv väljalasketoru.
  • Kingitus lastele – kingi see 1989. aasta Batmobiil™-i mängukomplekt sünnipäeva-, pühade- või argipäevakingituseks noortele superkangelastele vanuses 8+.
  • Ehita, mängi ja esitle – Batmobiil™ on 5 cm kõrge, 28 cm pikk ja 11 cm lai ning seda saab hõlpsalt kombineerida teiste LEGO® DC Batman™-i mänguasjadega.
  • Intuitiivsed ehitusjuhised – lapsed saavad alla laadida rakenduse LEGO® Builder, et kogeda kaasahaaravat ehituselamust, kasutada digitaalseid tööriistu mudelite 3D-s suumimiseks ja pööramiseks, komplektide salvestamiseks ning edenemise jälgimiseks.
  • Laienda superkangelase mängu – LEGO® DC Batman™-i ehitusmänguasjade lai valik pakub lastele piiramatuid loomingulisi võimalusi ehitamiseks, mängimiseks ja esitlemiseks.
  • Kvaliteet on garanteeritud – LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ning lihtne ehitamine.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus ülemaailmsetele rangetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO SUPER HEROES? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76224 LEGO® Super Heroes DC Batmobiil: Batman vs. Jokker tagaajamine, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76224 LEGO® Super Heroes DC Batmobiil: Batman vs. Jokker tagaajamine väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76224 LEGO® Super Heroes DC Batmobiil: Batman vs. Jokker tagaajamine

Kood: 4040101-6501
Ribakood: 5702017501000
3709
5299
37,09 €
52,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas