+372 53350500
E-R 9:00 - 16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Selle 75257 LEGO® Star Wars™ Millennium Falconi mudeliga inspireerid nii noori ehitajaid kui ka täiskasvanuid. Sellel kuulsa Corellia kaubalaeva klotsidest versioonil on palju detaile, sealhulgas pöörlevad ülemine ja alumine kahuritorn, kaks vedrulaskeseadet, langetatav ramp ja avatav kokpit, kuhu mahub kaks minifiguuri. Ka ülapaneelid on avatavad ning nende alt paljastub detailne sisemus, kus lastele meeldib mängida stseene filmist „Tähtede sõda: Skywalkeri tõus“ koos Star Warsi tegelaste Finni, Chewbacca, Lando Calrissiani, Boolio, C-3PO, R2-D2 ja D-O-ga. See kuulus LEGO Star Warsi komplekt sobib suurepäraselt fännidele kollektsioneerimiseks.

  • Sisaldab seitset LEGO® Star Wars™-i tegelaskuju: Finni, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian ja Boolio minifiguurid, lisaks R2-D2 ja D-O LEGO droidifiguurid.
  • LEGO® Star Wars™ Millennium Falconi mudeli väliskujundus hõlmab pöörlevat ülemist ja alumist kahuritorni (alumisse torni mahub kaks minifiguuri), kaht vedrulaskeseadet, allalastavat rampi ja avatavat juhikabiini, kus on ruumi kahele minifiguurile.
  • Sisemuses on kahe konteineriga lastiruum, pöörleva tooliga navigatsiooniarvuti, diivan ja Dejariki holomängulaud, kambüüs, koi, peidetud salakaubaruum ja hüpermootor koos remondivahenditega.
  • Relvavalikus on Chewbacca nupsuvibu, Finni kahur ja Lando kahur.
  • Legendaarne Corelli kaubalaev inspireerib rollimängustseene filmist „Tähtede sõda: Skywalkeri tõus“.
  • See LEGO® Star Wars™-i komplekt on suurepärane sünnipäeva- või jõulukink või lihtsalt tore üllatus Star Warsi kollektsionäärile.
  • Tähelaev on 14 cm kõrge, 44 cm pikk ja 32 cm lai.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO STAR WARS? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 75257 LEGO® Star Wars™ Episode IX Millennium Falcon™, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 75257 LEGO® Star Wars™ Episode IX Millennium Falcon™ väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75257 LEGO® Star Wars™ Episode IX Millennium Falcon™

Kood: 4040101-5946
Ribakood: 5702016370799
13299
18999
132,99 €
189,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas