+372 53350500
E-R 9:00 - 16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO SUPER MARIO
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Loo komplekti Dry Bowseri lossilahingu laienduskomplekt (71423) abil fantastiline LEGO® klotsidest versioon Super Mario™ universumi ikoonilisest asukohast. Mängijad saavad lossi avastada interaktiivse LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ või LEGO® Luigi™ figuuriga (ei kuulu komplekti). Sellel on avatav Bowseri lõua kujuline sissepääs, kraana Lilla Kärnkonna lõksust päästmiseks ja Dry Bowseri kukutamiseks, lestad Kondi-Piraajataime ja Kondi-Goomba alistamiseks, Magmaarghi ründefunktsioon, jõusaal, salajane sissepääs, salastrateegia tuba, võtmeplokk ja aardekirstu plokk. Märkus: interaktiivseks mängimiseks on vaja alustusrada 71360, 71387 või 71403.

Parim kingitus

Suurepärane kingiidee 8-aastastele ja vanematele lastele – see mängukomplekt sisaldab viit LEGO® Super Mario™ tegelast. Laadi alla LEGO Super Mario rakendus, et saada ehitusjuhiseid, inspireerivaid näpunäiteid ja palju muud.

Kogutavad mängukomplektid

LEGO Super Mario alustusrajad ja laienduskomplektid annavad fännidele võimaluse laiendada, ümber ehitada ja luua kordumatuid tasemeid, et tundide kaupa mündikogumismänge mängida.

  • Detailne Dry Bowseri lossilahingu laienduskomplekt (71423) – lapsed saavad luua ikoonilise Super Mario™ asukoha klotsidest kokkupandavas LEGO® Super Mario™ maailmas, et mängida mündikogumismängu.
  • Viis LEGO® Super Mario™ tegelaskuju – Dry Bowser, Magmaargh, Kondi-Piraajataim, Kondi-Goomba ja Lilla Kärnkonn.
  • Päästemissioon – avasta lossi LEGO® Peach™-i, LEGO® Mario™ või LEGO® Luigi™-ga (figuurid ei kuulu komplekti) ja kasuta kraanat, et päästa Lilla Kärnkonn püünisest ja kukutada Dry Bowser.
  • Ehita lõbus tase – komplekti kuuluvad Kondi-Piraajataim, Kondi-Goomba, Magmaarghi ründefunktsioon, jõusaal, salajane sissepääs, strateegiatuba, võtmeplokk ja aardekirstu plokk.
  • Kingiidee alates 8-aastastele lastele – kingi see 1321-osaline komplekt sünnipäeva- või pühadekingiks lastele, kellel on LEGO® Super Mario™ alustusrada (71360, 71387 või 71403), mida on interaktiivseks mänguks vaja.
  • Ehita ümber ja kombineeri – see moodulitest koosnev komplekt, mille põhivorm on 27 cm kõrge, 46 cm lai ja 31 cm sügav, on kombineeritav teiste LEGO® Super Mario™ mängukomplektidega.
  • Rakenduse abiga ehitamine – laadi alla LEGO® Super Mario™ rakendus, kust leiad ehitusjuhiseid, loomingulisi nõuandeid ja palju muud lõbusat. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
  • Innusta laste loovust – kogutavad LEGO® Super Mario™ mängukomplektid on mõeldud üksi või mitmekesi mängimiseks ja pakuvad mündikogumisrõõmu ning laiendamise ja ümberehitamise kaudu lõputuid loomingulisi väljakutseid.
  • Laitmatu kvaliteet – LEGO® klotsid vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedistandarditele, et tagada nende ühtlane ja kindel ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus nõudlikele üleilmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO SUPER MARIO? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 71423 LEGO® Super Mario™ Dry Bowseri lossilahingu laienduskomplekt, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 71423 LEGO® Super Mario™ Dry Bowseri lossilahingu laienduskomplekt väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71423 LEGO® Super Mario™ Dry Bowseri lossilahingu laienduskomplekt

Kood: 4040101-6481
Ribakood: 5702017415758
8820
12600
88,20 €
88,20 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas