+372 53350500
E-R 9:00 - 16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO DISNEY
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Rõõmusta alates 6-aastaseid Disney fänne mängimiseks ja esitlemiseks loodud ehitusmängukomplektiga LEGO® ǀ Disney Anna ja Elsa maagiline karussell (43218). Komplektis on pöörlev karussell, mis on inspireeritud Elsa kuulsast jäälossist, kaks minikelku, kolm LEGO mikronuku figuuri ja Disney Olafi LEGO figuur. Lapsed saavad ehitamise ajal nautida lihtsat ja intuitiivset seiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad suumida ja pöörata 3D-mudeleid, salvestada komplekte ja jälgida oma edenemist.

Mine keerutama

Komplekt arendab laste ehitus- ja fantaasiaoskusi ning annab inspiratsiooni loovmänguks armastatud Disney „Frozeni“ tegelastega. See kokkupandav mudel on mõeldud mängimiseks või esitlemiseks ja selle saab ühendada teiste LEGO ǀ Disney komplektidega (müügil eraldi), et lõbu oleks rohkem.

Tähista lõbusat „Frozenit“

See komplekt, mis on mõeldud lastele lõbusaks fantaasia kasutamiseks, sisaldab nelja tuntud Disney „Frozeni“ tegelast: Anna, Elsa, Kristoff ja Olaf. See on suurepärane igapäevasteks lühikesteks mänguseanssideks ning on lõbus preemia või kingitus Disney fännidele.

  • Avatud mäng – kingi Disney „Frozeni“ fännile või alates 6-aastasele karusselle armastavale lapsele kompekt LEGO® ǀ Disney Anna ja Elsa maagiline karussell (43218), mis inspireerib maagilist mängu.
  • Mängi ja esitle – see kokkupandav mängukomplekt sisaldab Disney „Frozeni“ jäälossist inspireeritud pöörlemise funktsiooniga karusselli, milles on ruumi neljale tegelaskujule, ja kahte minikelku.
  • Tuntud tegelased – see komplekt on loodud piirituteks rollimängudeks ja sisaldab nelja Disney „Frozeni“ tegelaskuju: Anna, Elsa ja Kristoffi LEGO® mikronukufiguurid ning Olafi LEGO figuur.
  • Ideaalne preemia – kingi see komplekt alates 6-aastastele lastele, kellel on kirg Disney „Frozeni“, karussellide või fantaasiarikka mängu ja lugude jutustamise vastu. See on vahva kingitus sünnipäevaks, pühadeks või muuks ajaks.
  • Väike ja valmis mängimiseks – 17 cm kõrge ja 9 cm lai karussell võib inspireerida tunde loovust või olla riiulil või laual kuni järgmise mänguseansini.
  • Uus viis ehitamiseks – rakendus LEGO® Builder juhendab lapsi intuitiivsel ehitusseiklusel. Lapsed saavad salvestada komplekte, jälgida edenemist ning suumida ja pöörata mudeleid ehitamise ajal 3D-vaates.
  • Olulised eluks vajalikud oskused – 3 LEGO® mikronukufiguuri, LEGO figuuri ja detailse karusselli mudeliga Disney ehituskomplekt innustab loomingulist mängu, mis aitab lõbusa tegevuse kaudu arendada asendamatuid eluks vajalikke oskusi.
  • Kvaliteet mööndusi tegemata – LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

43218_lifestyle-64ad3363939ce.jpg

Karussell koos Disney „Frozeni“ Anna ja Elsaga

Fännid saavad liituda Disney „Frozeni“ Anna, Elsa, Kristoffi ja Olafiga maagilisel LEGO® karussellil, inspireeritud legendaarsest jäälossist.

43218_hero-64ad336806495.jpg

Innusta loovmängu iga päev lõbusa kingitusega

Turguta laste kujutlusvõimet ja ehitusoskusi ning julgusta loovat jutuvestmist koos selle vahva kokkupandava komplektiga.

43218_build-64ad336c25a68.jpg

Eriline kingitus Disney filmi„Frozen“ fännidele

See komplekt on vahva üllatus või preemia lastele ning Disney fännidele, mis inspireerib piiramatult rollimänge ja näeb esitledes hea välja.

43218_inthebox-64ad336ff33ec.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO DISNEY? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 43218 LEGO® Disney Princess™ Anna ja Elsa maagiline karussell, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 43218 LEGO® Disney Princess™ Anna ja Elsa maagiline karussell väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

43218 LEGO® Disney Princess™ Anna ja Elsa maagiline karussell

Kood: 4040101-6400
Ribakood: 5702017424859
1749
2499
17,49 €
17,49 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas