+372 53350500
E-R 9:00 - 16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO ART
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Avasta oma loovust selle LEGO® Moodsa kunsti (31210) ehituskomplektiga. Loo omaenda moodne abstraktne kunst, kasutades värvilisi ja erineva kujuga elementide kollektsiooni, sealhulgas ristkülikud, kolmnurgad ja ringid.

Loo omaenda moodsa kunsti taies

Loomiseks pole valesid viise: lihtsalt katseta ja naudi piiramatuid võimalusi. Vigu on võimatu teha! Kaasasolevad ehitusjuhised ei ütle, mida teha, vaid pigem pakuvad inspiratsiooni kunstiliseks teekonnaks.

Hobid ja käsitöö täiskasvanutele

LEGO® Art komplektid pakuvad täiskasvanud ehitajatele võimalust luua oma esmaklassiline seinakunst, samal ajal kui nad naudivad kaasahaaravat ja rahuldust pakkuvat ehituselamust. Komplektid sobivad kõigile, kellel on kirg muusika, kunsti või filmide vastu. Kui oled lõpetanud, pane oma taies riputuselemendi abil imetlemiseks seinale.

  • Väljenda ennast – avasta oma loovust ja kunstilist külge, ehitades selle LEGO® Modern Art (31210) ehituskomplektiga omaenda abstraktne kunstiteos.
  • Ainulaadne kunstiteos – pane kokku värviliste ja erineva kujuga elementide kogu, sealhulgas ristkülikud, kolmnurgad ja ringid.
  • Ehita ja ehita ümber – selle abstraktse kunsti ehituskomplektiga on võimalusi piiramatult. Pea meeles, et ehitamiseks pole valesid viise: lihtsalt naudi ja katseta.
  • Moodulraam – LEGO® ehitajad saavad osta teise moodsa kunsti komplekti ja ühendada oma kunstiteosed, et luua veelgi suurem ja julgem taies.
  • Loo ja esitle – näita seda 805-osalist LEGO® hobi- ja meisterdamisprojekti täiskasvanutele oma kodus seinal, kasutades riputuselementi.
  • Kingitus kunstisõpradele – selle LEGO® Art komplekti kõrgus on 32 cm ja laius 20 cm ning seda saab kinkida kunstihuvilistele sünnipäevaks või pühadeks.
  • Suurepärane kvaliteet – LEGO® ehitusklotse on üle kuue aastakümne valmistatud nii, et need oleksid alati ühtlase kvaliteediga, kokkusobivad ja toimivad.
  • Alati kindlates kätes – LEGO® ehitusosad vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ART? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 31210 LEGO® Art Moodne kunst, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 31210 LEGO® Art Moodne kunst väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

31210 LEGO® Art Moodne kunst

Kood: 4040101-6473
Ribakood: 5702017415574
4129
5899
41,29 €
41,29 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas