+372 53350500
E-R 9:00 - 16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO ART
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Ülista üht maailma armastatuimat superkangelast, kasutades LEGO® Art ehituskomplekti Imeline Spider-Man (31209). See ainulaadne ruumiline kunstiteos on valmistatud LEGO klotsidest, kus Spider-Man raamist välja murrab, ning tema pea ja sõrmed saab erinevatesse asenditesse panna.

Avalda austust koomiksikangelasele

Sellel julgel kunstiteosel on mitmeid detaile, mis rõõmustavad Spider-Mani fänne. Taust imiteerib koomiksi Ben-Day-täpitrükitehnikat; 15 ämblikku esindavad koomiksi „Amazing Fantasy“ numbrit 15, milles Spider-Man esmakordselt augustis 1962 ilmus; allnurgas on kujutatud tema fraasi: „With great power there must also come great responsibility.“.

Lõõgastav LEGO komplekt täiskasvanutele 

Oma esmaklassilist seinakunsti luues skanni QR-koodi ja kuula helisalvestist, mis sisaldab ehituselamuse täiustamiseks mõeldud sisu. Kui oled lõpetanud, saad selle ainulaadse kunstiteose uhkusega oma kodus või kontoris seinale panna.

  • Ülista superkangelast – ärata ellu Imeline Spider-Man (31209), pannes kokku selle ainulaadse ruumilise LEGO Art komplekti, milles on hulgaliselt hämmastavaid detaile.
  • Ruumiline ja liigutatav – selles kunstiteoses murrab Spider-Man raamist välja ning tema pead ja sõrmi saab liigutada.
  • Mälestusi esile kutsuv taust – pildi taust kopeerib koomiksi Ben-Day-täpitrükitehnikat 1960. aastatest.
  • Avalda austust – pildil on 15 ämblikku, mis esindavad koomiksi „Amazing Fantasy“ numbrit nr 15, milles Spider-Man esmakordselt 1962. aasta augustis ilmus.
  • Loo ja esitle – 2099-osaline LEGO® hobi- ja meisterdamisprojekt täiskasvanutele, mille saab uhkusega kodus või kontoris seinale riputada.
  • Naudi helisalvestist – skanni QR-kood, et kuulata helisalvestist, mille eriliselt loodud sisu annab superkangelase kunstiteose ehitamisele lisaväärtust.
  • Kingitus superkangelase fännidele – selle LEGO® Art komplekti kõrgus on 54 cm ja laius 41 cm ning seda saab kinkida kirglikele Spider-Mani ja klassikaliste koomiksite fännidele.
  • Illustreeritud juhised – Imelise Spider-Maniga on kaasas kvaliteetne brošüür, milles on detailid armastatud superkangelase kohta ning juhised, mis aitavad sind ehitusprotsessis.
  • Suurepärane kvaliteet – LEGO® ehitusklotse on üle kuue aastakümne valmistatud nii, et need oleksid alati ühtlase kvaliteediga, kokkusobivad ja toimivad.
  • Alati kindlates kätes – LEGO® ehitusosad vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ART? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 31209 LEGO® Art Imeline Spider-Man, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 31209 LEGO® Art Imeline Spider-Man väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

31209 LEGO® Art Imeline Spider-Man

Kood: 4040101-6472
Ribakood: 5702017415567
13930
19900
139,30 €
139,30 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas